Events

Velkommen til Gamechangers!

En hyldest til dem og dét, der gør forskellen i B2B.












Back to overview

Kom med på B2B Gamechangers – en jagt på det, der gør forskellen for din B2B forretning.

Vi har skabt B2B Gamechangers for at sætte nye rammer op for, hvordan vi lærer af hinanden, videndeler og inspirerer til konkret handling. Og vi vil have dig med, når vi går på jagt efter den helt afgørende forskel, der flytter forretning for din B2B-virksomhed.

Gamechangers er et farvel til de brede penselstrøg. Et forsøg på at skabe en begavet samtale om de beslutninger, de overvejelser og de afgørende øjeblikke, der ender med at gøre forskellen. For et projekt. For et brand. For en virksomhed. For dig.

I denne første udgave af B2B Gamechangers stiller vi knivskarpt på de brand- og marketingbeslutninger, som har gjort en afgørende forskel for vækstvirksomheden LMS365.

På blot få år har LMS365 transformeret sig fra dansk start-up SaaS-virksomhed i Aarhus til global scale-up virksomhed med adskillige kontorer rundt i Europa, Australien og USA, en trecifret million-funding i 2023 og seriøse unicorn-ambitioner.

Sammen med LMS365 og det digitale bureau No Zebra har vi forberedt et inspirerende program, hvor du kan deltage i samtalen om de overvejelser, beslutninger og værktøjer, der gjorde hele forskellen og ændrede spillets regler for LMS365!

B2B Gamechangers er ikke rettet mod en særlig B2B-branche eller niche. Det er for dig, der er B2B-beslutningstager, og som ønsker at vide, hvad der kan gøre en ægte forskel for dit brand i 2024.

 

Program —

Dagens vært er Sune Busk, Strategic Director & Partner i Pravda, og programmet starter med det ’livsfarlige’ spørgsmål: ”Hvad gjorde hele forskellen?”

 

8 – 8.30
Morgenmad, Ankomst & Check-in

8.30 – 8.45
Introduktion til LMS365

Ambitionen.
Med Mette Olesen, CMO for LMS365

8.45 – 9.30
Brandet og revitaliseringen

Processen & Resultaterne
Karim Frølund Jarrar, Brand Director & Partner i Pravda
Opfulgt af samtale, debat og spørgsmål  – faciliteret af Sune Busk.

9.30 – 9.50
Pause

9.50 – 10.30
Den digitale marketing

Aktivering og Resultaterne
Med Anders Led, Digital Marketing Consultant og Signe Juul Madsen, Head of Marketing fra No Zebra.
Opfulgt af samtale, debat og spørgsmål – faciliteret af Sune Busk.

10.30 – 11.00
Paneldiskussion:

Business & Application 
Med alle deltagere

 

🎟️ Billetter: 45 stk. / max 2 deltagere pr. virksomhed
💲 Pris: Gratis
🗓️ Dato: 19/3
📍 Sted: Pravda, Nørreport 19, 8000 Aarhus C

Bureaufolk og selvstændige konsulenter kan anmode om en plads ved at skrive til hello@pravda.dk. Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.

Eventet er slut!