Webinar

Live Talk on demand: Corporate branding vs. employer branding

VIP seats to employer branding 2.0
Back to overview
This webinar is in Danish.

I dette live speak vil du på 30 min. få en grundig gennemgang af, hvordan du prioriterer og håndterer dit employer brand og får HR og Marketing til at slå kræfterne sammen.

Flere og flere medarbejdere vælger arbejdsplads med hjertet. Samtidig er det mere forretningskritisk end nogensinde før at kunne tiltrække og fastholde de kløgtigste hoveder og hænder på tværs af brancher.

Derfor er det nu, at I som virksomhed skal prioritere jeres employer brand. Men hvordan forholder Marketing sig til employer branding? Hvordan kommer I i gang? Har HR bolden? Og hvordan får man forenet de to forskellige indsatser.

Primære takeaways

—Forskellen på employer branding & corporate branding
— Fakta og data på din employer branding indsats
— Inputs til, hvordan du bygger et stærkt employer brand
— Vigtige employer branding KPI’er
— Inspiration fra en række hands-on kundecases

Oplægsholder
Med afsæt i både teori og praksis får du svarerne (og meget mere) fra Karim Frølund, Brand Director & Partner, Pravda. Karim har en række internationale brand-awards i ryggen og 9 års erfaring hos Pravda. Han hjælper hver dag virksomheder med at sætte retning mod en stærkere position i markedet — også inden for employer branding. Karim har blandt andet været med til at udvikle BESTSELLER og Lidl’s employer brand.

Målgruppe
Webinaret henvender sig til beslutningstagere og udførende, der arbejder med eller er nysgerrige efter at vide mere om employer branding. Din rolle er formentligt inden for HR, marketing eller kommunikation.

Besøg også vores Employer Branding Hub her

 

Udfyld formularen, og se Karims Live Talk nu