Jobs

Kreativ praktikant

Vil du lære, hvordan du fremtryller strategisk funderede og kreativt stærke koncepter? Og vil du gerne prøve kræfter med at positionere store og komplekse B2B-virksomheder? Så er det nu, du skal slå til.
Back to overview

Du er dygtigere, end de fleste. Du kan skrive, og du tænker helt naturligt uden for boksen. Du kombinerer evnen til at sætte tankerne fri og efterfølgende koncentrere dem i effektiv produktion – og så har du lyst til at lære og lege med nye discipliner i samarbejde med nogle af branchens bedste.

Du skal blive en del af Pravda, fordi vi er et af landets førende B2B-bureauer inden for corporate branding og employer branding. Vores kundeliste tæller en række af store B2B-virksomheder – lige fra Danfoss til BoligPortal og AFA JCDecaux. Det kræver særdeles gode folk fordelt mellem erfarne projektledere, talentfulde designere, dygtige filmfolk og kreative strateger. Og så selvfølgelig dig.

Et springbræt til en karriere i bureaubranchen 
Vi vil skabe de bedste forudsætninger for en karriere i bureaubranchen, og det gør vi gennem et omhyggeligt tilrettelagt praktikprogram. Vi har designet programmet til at give dig en solid forståelse af B2B-branding, så du kommer ud på den anden side af forløbet med en omfattende portefølje af projekter.

Skal du have mest muligt ud af din tid hos os, kræver det selvfølgelig et godt og ambitiøst forløb med masser af læring og ’hands on’-erfaring. Både med opgaver, du aldrig har prøvet før, og med nogle, du føler dig bedre hjemme i. Derfor bliver du tilknyttet en erfaren vejleder og sparringspartner, som er ansvarlig for din læring, din udvikling og din faglige udfoldelse.

Lidt af det, du bliver dygtig til
Dine opgaver bliver mangeartede, men dit fokus bliver i høj grad på det skrevne ord – på både dansk og engelsk.

Du kommer bl.a. til at:
– Udvikle kreative koncepter
– Udarbejde annoncer, digitalt indhold og casehistorier til kampagner
– Deltage i kundemøder- og interviews
– Bidrage til indsigtsarbejde som fundament for strategier og brandidentiteter
– Blive en del af større rebranding-opgaver.

Du finder til gengæld aldrig ud af, hvordan vi brygger kaffen. Det klarer vores piccoline.

Det skal være sjovt at gå på arbejde
Vi bruger rigtig meget tid sammen, når vi går på arbejde. Derfor går vi op i hinanden – og holder af hinanden. Så forvent en masse sociale arrangementer, indforstået humor (bare rolig, du bliver hurtigt en del af det) og en sød og dygtig flok, der altid vil hinanden det bedste – mød os her (link til ’contact’). Du får frokost fra Dabba og en Mac stillet til rådighed. Og du får selvfølgelig løn under praktikken.

 

Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål, så kontakt Brand Developer Laura Sundtoft på 61 96 06 48 eller ls@pravda-live.local

 

Ansøg her